Die rol van die verlossingskonsep in die missionere motivering van gemeentes binne 'n snel veranderende situasie : met spesifieke verwysing na die klein plattelandse gemeente - Reinecke, Carolus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1999.