Die rol van volksgeneeskunde en die geassosieerde volksgeloof in die Katrivier-gemeenskap - Ferguson, Yvette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1999.