Die toepassing van die begrip 'Spesiale bestuursones' vir die beplanning en bewaring van vier historiese nedersettings in die omgewing van die Dwarsriviervallei - Neff, Michelle Lorette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M. in Town and Regional Planning) -- University of Stellenbosch, 1999.