Die verband tussen belangstelling en persoonlikheid soos gemeet by die eerstejaarstudente aan die Universiteit van Stellenbosch - Isaacs, Wallace Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1999.