Die verbeelding van manlike subjektiwiteit in die populere Afrikaanse grensliteratuur - Steyn, Stephanus Malan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Sc.) -- University of Stellenbosch, 1999..