Die vestiging van 'n eenvormige organisasiekultuur in die Suid-Afrikaanse Nasionale Weermag : persepsie van die krygspraktisyn - Albertyn, Johan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPA) -- University of Stellenbosch, 1999.