Eerw. Andries Dreyer (1872-1939) : ondersoek na die 'Evangeliegesinde' aard van sy bediening en geskiedskrywing - Visser, Johannes Benjamin (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1999.