Eko-ontwikkeling van stedelike oopruimtes : Driftsands Natuurreservaat as gevallestudie - Jacobs, Jan Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Sc.) -- University of Stellenbosch, 1999.