Enkele faktore wat die formulering van voertaalbeleidsrigtings ten opsigte van die onderwys in veeltalige situasies beinvloed met spesifieke verwysing na Namibie - Hammond, Ashley Brandon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 1999.