Faktore wat 'n demotiverende invloed op die maatskaplike werker verbonde aan die SAPD tot gevolg het : 'n maatskaplikewerk-perspektief - De Klerk, Gertruide Margaretha (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1999.