Identiteit as liggaamlikheid in Hooglied 1:5-6 : op weg na 'n spiritualiteit van die liggaam - Louw, Gerrit Stefanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (B.D.) -- University of Stellenbosch, 1999.