Identiteit en transformasie : 'n prakties-teologiese ondersoek na die verband tussen die identiteit en transformasie van Christelike geloofsgemeenskappe in die teologie van H. Richard Niebuhr - Marais, Jan Frederick (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1999.