ILO/IEA Ergonomic checkpoints : evaluering van inhoud en gebruik in 'n opleidingsprogram - Scribante, Fredo (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M. Econ.) -- University of Stellenbosch, 1999.