Kapitaaloordragbelasting in Suid-Afrika : 'n evaluering van die huidige posisie, met spesifieke verwysing na sekere aanbevelings ten opsigte van trusts - Nel, Ada Mara (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M.Rek.) -- University of Stellenbosch, 1999.