Konflik op die Kaapse Vlakte : 'n ontleding van die kenmerke van lae intensiteit konflik in die optrede van Pagad (November 1995 - Februarie 1998) - Steyn, Johanna Wilhelmina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 1999.