Levinas en verantwoordelikheid : 'n bergelyking tussen twee benaderings tot 'n etiek van verantwoordelikheid - Pauw, Christoff (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertations (B.D.) -- University of Stellenbosch, 1999.