Media en die teater : 'n praktiese ondersoek na die gebruike van film, televisie en video in twee Suid-Afrikaanse produksies - Hauptfleisch, Gaerin (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M. Dram.) -- University of Stellenbosch, 1999.