Die perserverance kersfeesorkes as verteenwoordigende voorbeeld van gemeenskasmusiek in die Wes-Kaap - Theron, Susara Margaretha (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MMus (Music))--University of Stellenbosch, 2010.