n Christologie vir die OvaHimba van Kaokoland : 'n tematiese benadering tot 'n Christologie vir die Himba wat sommige bekende benaderings as onvoldoende uitwys - Evert, Elmo (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertations (B.D.) -- University of Stellenbosch, 1999.