'n Ondersoek na die benadering vir die toetsing van die besigheidsdoelwittoets in die normaliteitsvereiste van artikel 103(1) van die Inkomstebelastingwet, no 58 van 1962, soos gewysig gedurende 1996 - Taylor, Anna Louisa (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M.Rek.) -- University of Stellenbosch, 1999.