n Ondersoek na die konstantheid van persoonlikheidstipes van 'n groep primereskoolleerders - Kohn, Estelle Louise (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M Ed) -- Universiteit van Stellenbosch, 1999.