'n Ondersoek na die rol van munisipaliteite in die bevordering van plaaslike ekonomiese ontwikkeling met spesifieke verwysing na die Kaapse Metropool - Lottering, Derrick Conrad (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M. in Town and regional planning) -- University of Stellenbosch, 1999.