n Ondersoek na die verband tussen persoonlikheidstipevoorkeure en sekere dimensies van loopbaanontwikkeling by 'n groep graad 11-seuns - Nell, Willem Lodewickus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Ed.) -- University of Stellenbosch, 1999.