n Ondersoek na Suid-Afrikaanse tendense in ontwikkelingsbeheer, met spesifieke fokus op soneringskemas in die Wes-Kaapprovinsie - Geyser, Frans (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M. in Town and Regional Planning) -- University of Stellenbosch, 1999.