n Ontleding van die Swart Teologie as bevrydingsbeweging, binne die Suid-Afrikaanse konteks - Arendse, Jucather (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertations (B.D.) -- University of Stellenbosch, 1999.