'n Ontleding van die verwagte effek van die nuwe waterwet op besproeiingslandbou in die Breeriviergebied - Bruwer, Louis Hager (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M.Phil.)--University of Stellenbosch, 1999.