'n Spiritualiteit van medemenslikheid as basis vir die ontwikkeling van bevryde feminiteit in 'n Suid-Afrikaanse konteks - Kotze, Hantie Petronella (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1999.