n Vergelykende studie van die algemene werking van die byvoordeelstelsels in Suid-Afrika en Australie en die belasbaarheid van motorvoordele - Aucamp, Piet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Comm.) -- University of Stellenbosch, 1999.