Omgewingsopvoeding in 'n agtergeblewe gemeenskap : gevallestudie - Balvenie Primere Skool - Jansen, Trevor William Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1999.