Ondersoek na die gebruik van CAN in 'n laespoed kommunikasie stelsel vir 'n volgende generasie SUNSAT mikro satelliet - Steyn, C. H. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Ing.) -- University of Stellenbosch, 1999.