Quo Vadis? : waarheen is die NG Kerk oppad?; samelewingsveranderinge, vernuwing, selgemeentes en die NG Kerk - Van Wyk, Andre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (B.D.) -- University of Stellenbosch, 1999.