Stedelike verval en stedelike hernuwing : met verwysing na die komplekse interaksie tussen die onderskeie faktore - Jeppe, Mark-Otto (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M. in Town and regional planning) -- University of Stellenbosch, 1999.