Die ontwikkeling van 'n pasklaar-vervaardigde kunsmatige intervertebrale skyf-implantaat - Odendaal, Adriaan Izak (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MScEng (Industrial Engineering))--University of Stellenbosch, 2010.