Visuele voorstellings van geselekteerde Nubiese gode : 'n ondersoek na die reliefs by die Leeutempels van Naqa en Musawwarat met spesifieke verwysing na die rol van die leeugod Apedemak - Nel, Christiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (D.Phil.) -- University of Stellenbosch, 1999.