Voorkoming van hipokalsemie en geboorteverwante probleme by weidende ooie wat graanaanvulling ontvang - Van der Rijst, David Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Sc. Agric) -- University of Stellenbosch, 1999.