Aspekte van die openbare beleidproses in Suid-Afrika met spesiale verwysing na die waterbeleid (1994-1999) - Van Wyk, Jo-Ansie Karina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2000.