Belastingoorwegings om in gedagte te hou by samesmeltings en oornames van Suid-Afrikaanse maatskappye - De Bruin, Magdalena Maria (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MComm)--Stellenbosch University, 2000.