Bereiding en karakterisering van dikernige komplekse uitgaande van chroomheksakarboniel en groep 4 metallosene - Van Niekerk, Lizette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc)--Stellenbosch University, 2000.