Die bepaling van die stressore en behartigingstrategiee van die arbeidsterapie studente aan die Universiteit van Stellenbosch - Kemp, Rene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MOccTher) -- Stellenbosch University, 2000.