Die bepaling van standaarde vir 'n omvattende opvolgdiens aan onkologiepasiente op die Wes-Kaapse platteland - Bimray, Portia Benita (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MCur)--Stellenbosch University, 2000.