Die bestuur van kenniswerkers in 'n intellektuele kapitaal-metafoor en kennisbestuurstradisie - Le Roux, Anna-Rosa (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2000.