Die effek van 'n sielkundige inoefeningsprogram op die setwerk van top amateur-gholfspelers - Botha, Jan Adriaan Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Universiteit van Stellenbosch, 2000.