Die effek van verskillende onderrigmetodes in die aanbieding van 'n behuisingsgeletterdheidsprogram - Van der Merwe, Marietjie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (Master of Consumer Science)--University of Stellenbosch, 2000.