Die fabriekswese in stedelike ontwikkeling : 'n institusioneel-ekonomiese perspektief op die Suid-Afrikaanse ervaring - Lotter, Johan C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DPhil)--Stellenbosch University, 2000.