Die identiteit van en bediening in 'n myngemeenskap : 'n gevallestudie van die Ned. Geref. Kerk Grootmist - Smit, Nicolaas Jacobus Louw (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2000.