Die implementering van 'n sosiaal verantwoordelike ekologiese strategie deur genoteerde Suid-Afrikaanse maatskappye - Greeff, Josua Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MComm)--Stellenbosch University, 2000.