Die inskakeling van die Jode by die Afrikaanssprekende gemeenskap op die platteland van 1880 tot 1950 - Weil, Talana (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2000.