Die invloed van kroonaarhartomleidingchirurgie op die huweliksverhouding en gesinsfunksionering van die pasiënt - Van der Poel, Alette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2000.