Die invloed van 'n logoterapeutiese groepsaktiwiteit op die sin van die lewe en waardes van 'n groep graad 11 leerlinge van 'n bepaalde gemeenskap - Stramrood, Ilka (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2000.