Die invloed van temperatuur op die ontwikkeling en reproduksie van die valskodlingmot-eierparasitoïed, Trichogrammatoidea cryptophlebiae Nagaraja (Hymenoptera: Trichogrammatidae) - Matthee, Elsabe (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc)--University of Stellenbosch, 2000.